Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde yangın tatbikatı
27 Ocak 2022

YANGINTAT.jpg

Adiyaman ağiz ve diş sağliği hastanesi’nde yapilan yangin tatbikati gerçeği aratmadi.

adiyaman ağiz ve diş sağliği hastanesi’nde gerçekleştirilen yangin tatbikati kapsaminda 112 acil sağlik ekiplerine, afad ekiplerine ve itfaiye ekiplerine bilgi verildi. yangin ihbarini alan ekipler kisa sürede olay yerine geldi. ekipler, tatbikatta senaryo gereği yaralanan kişiler için kurtarma operasyonu düzenledi. yaralilar ekipler tarafindan tek tek kurtarilarak tedavi altina alindi. yapilan tatbikat sonrasinda ekipler tarafindan hastane bahçesinde yakilan ateşe müdahale edilerek söndürüldü. hastane yöneticilerine ve personellerine yangina müdahale etme ve acil durumlarda yapilmasi gereken konular anlatildi.